Aktivnosti 2006 | Aktivnosti 2008 | Galerija | Nazad | Home

Aktivnosti 2007. god.  

U sklopu USR

U sklopu USR-a ''SV.Sava'' trenutno se nalaze šest splavova i jedan kamp.I dok se polako pripremamo za leto, naši članovi pripremaju novi splav koji će biti sedmi po redu.

Trenutno su u planu pripreme za prvomajski praznik. Prvog  i drugog maja će se svi članovi udruženja okupiti u kampu ''Sveti Sava'' kraj Tise. Druženje će biti uveličano tradicionalnim kotlićima, corbama, ribom a ni roštilj neće izostati.

Nama ostaje da im poželimo srećnu novu ''prinovu" (sedmi splav) i lep provod za praznike kao i da još dugo udruženje funkcioniše i da svake godine imaju sve više splavova i naravno članova.

Krstin Ksenija i Vujovic Ivana


kliknite na sliku
 


SKUPŠTINA - USR Sveti Sava 2007

 
Na
še udruženje sportskih ribolovaca sa splavova ''Sveti Sava'' su se ponovo okupili.
Članovi USR-a su  15.februara 2007.godine održali godišnju skupstinu.

 Na skupštini je pored predsedništva bilo oko 70 članova i još 15 - 20 novih ljudi koji takođe žele da pristupe udruženju.
Skupstinu koja je počela u 18 časova otvorili su članovi predsedništva, predsednik Sava Krstin - Žeža, podpredsednik Ivan Radakov, sekretar Luka Popov, Radojica Radulović, predsednik upravnog odbora, koji su pričali o budućim delima, planovima,odlukama.

 Na skupštini su se mogle izvaditi godišnje dozvole i kupiti se kalendari u znaku udruženja. Naravno, udruženje je za ovu priliku spremilo odličnu večeru pa se druženje nastavilo do kasnih sati uz živu muziku, piće i dobru zabavu.


tekst: Krstin Ksenija i Vujović Ivana

 


 kliknite na sliku
 

  © 2005 www.krstur.com created by Veca & Miško